Guido en Natascha op Wereldreis

Tinogasta, San Lorenzo, Salta, Iguazu

Reacties

Reacties

Saskia

Iguacu, dat roept herinneringen op. Meer dan 10 jaar geleden, maar zo mooi!!!! Ik heb toen 2 rolletjes met water gevuld (achteraf een beetje veel, maar het was zo indrukwekkend). Leuk om hier jullie foto's van te zien!
Succes maar weer met alle niet geasfalteerde wegen :-)
Groetjes,
Saskia

Victor

hoi buren,
fantastisch hoor. Jullie zien wel heel veel van het land, prachtig. Geniet ervan. Wij genieten mee door jullie verhalen en foto's.

Groeten

frans en gerrie

hoi guido en natascha, heerlijk steeds weer die mooi geschreven verhalen, we kunnen helemaal met jullie meegenieten. inderdaad adembenemend deze foto's. ook erg leuk om jullie zelf op foto's te zien,zo ontspannen en stralend - genieten, ondanks soms zware tochten. we wachten weer graag op het volgende nieuws. liefs en groeten van ons allemaal uit dreumel, frans en gerrie.

johan&cisca

Zo zie je maar, "Wie verre reizen doet, heeft veel te vertellen". Indrukwekkend en ontroerend mooi. En wij maar duizenden km rijden in Thailand om een pisstraaltje van een waterval te zien. Genieten telkens weer van jullie reisverslag. Groeten en liefs van ons.

Marieke

Hej alcoholisten ;-) Meteen maar even naar Appie Heijn..dan kunnen we wéér op jullie proosten, geen probleem ;-) Het klinkt geweldig allemaal en de foto's zijn ook super!! Groetjes van de hele family!

annie en mari en de kids

hoi luitjes,hopelijk slaat al deze wijn niet naar jullie hoofd na het zien van al dit moois.(zal wel meevallen hé?)
wat een geweldige indrukken die jullie mogen ervaren op deze nog prille reis.
we zijn eigelijk best wel een beetje jaloers op jullie,na het zien en lezen van al deze verhalen.maar hier moet het werk ook doorgaan,dus blijven wij jullie gewoon volgen via jullie mooie reisverslagen.
wij zullen proosten op jullie,maar dan met een gewoon hollands biertje.
heel veel groetjes vanuit het pitoreske Wamel.
Anni,Mari,Danny,Ferry,Anneke en......Bunny.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!